I love risotto. Every summer I pick wild mushrooms and make it for the whole family. I tried this for a change, and it worked nicely as a side to salmon.
1 1/4 dl pearl barley
4 dl chicken stock (½ chicken stock cube in 4 dl water)
½ dl coriander/cilantro, chopped
½ dl cream
½ dl parmesan, grated
black pepper, freshly ground
1. Place the garlic and pearl barley into a heavy-based saucepan. Pour in chicken stock.
2. Simmer until the pearl barley is tender.
3. Add coriander, parmesan, cream and pepper, mix.
4. Serve immediately.
KORIANTERIOHRATTO
Lisuke kahdelle
2 valkosipulinkynttä
2 valkosipulinkynttä
1 1/4 dl ohraa
4 dl kanalientä (½ kanaliemikuutio veteen sekoitettuna)
½ dl silputtua tuoretta korianteria
½ dl kermaa
½ dl dl raastettua parmesaania
pippuria myllystä
1. Pistä pilkottu valkosipuli jaohra paksupohjaiseen kattilaan, ja peitä ne kanaliemellä.
2. Keitä kunnes ohra pehmenee.
3. Lisää korianteri, parmesaani, kerma ja pippuri, sekoita tasaiseksi.
4. Tarjoa heti.
1. Pistä pilkottu valkosipuli jaohra paksupohjaiseen kattilaan, ja peitä ne kanaliemellä.
2. Keitä kunnes ohra pehmenee.
3. Lisää korianteri, parmesaani, kerma ja pippuri, sekoita tasaiseksi.
4. Tarjoa heti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
I would love to get some feedback! If you have some wishes, bring them fore!