American classic that suits especially well with BBQ.
500 g white cabbage, finely shredded
1–2 carrots, coarsely grated
Dressing:
1 dl mayonnaise
1 dl sour creme, creme fraiche OR natural yogurt
2 tl apple cider vinegar
1 tl mustard
1 tl sugar
¼ tl salt
pepper
1. Remove the cappage stem and outer leaves before shredding. Mix with grated carrots.
2. Mix all dressing ingredients.
3. Pour the dressing on cabbage and carrot, mix well. Cover the bowl with cling film.
4. Let set in a fridge for at least for two hours, preferably overnight.
KAALI-PORKKANASALAATTI
500 g kaalia
1–2 porkkanaa
Kastike:
1 dl majoneesia
1 dl ranskankermaa, hapankermaa TAI turkkilaista jogurttia
2 tl omenaviinietikkaa
1 tl sinappia
1 tl sokeria
¼ tl suolaa
pippuria
1. Poista kaalin pintalehdet ja kanta ja suikaloi se ohuen ohuiksi viipaleiksi, Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.
2. Sekoita majoneesi, ranskankerma, omenaviinietikka, sinappi, sokeri, suola ja pippuri.
3. Kaada kastike kaalin ja porkkanan päälle. Sekoita hyvin.
4. Peitä kelmulla. Anna maustua vähintään pari tuntia, mieluusti yön yli.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
I would love to get some feedback! If you have some wishes, bring them fore!