2015/07/26

SÄMPYLÄRUUDUT – SAVORY BUNSQUARES


16–20 pieces
5 dl water
3 dl outmeal
11 g dry yeast
1 tbsp sugar
2 tsp salt
½ dl oil
7 dl wheat flour

1. Activate the yeast: warm water to 42–50 degrees. Mix yeast to outmeal. Add to the water.
2. Mix in sugar, salt, oil ja fianlly flour.
3. Pour on to a baking sheet cobered with baking parchment/paper, sprinkle some flour on it and form 30 x 30 cm flat square bread. 
4. Let rise in a warm draftless place under a kitchen towel for 30 minutes.
5. Brush with water and sprinkle some outmeal on top. With knife press draw squares on bread. 
6. Bake in a 225 degree celcius oven for 20 minutes.

16–20 kpl
5 dl vettä
3 dl kaurahiutaleita
11 g kuivahiivaa
1 rkl sokeria
2 tl suolaa
½ dl öljyä
7 dl vehnäjauhoja

1. Lämmitä vesi 42–50-asteiseksi. Sekoita kuivahiiva kaurahiutaleisiin ja lisää veteen.
2. Sekoita joukkoon sokeri, suola, öljy ja lopuksi jauhot.
3. Kaada leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, ripottele pinnalle jauhoja ja muotoile n 30 x 30 levy. 
4. Anna kohota lämpimässä, vedottomassa paikassa liinan alla noin 30 minuuttia.
5. Voitele vedellä, ripottele pinalle kaurahiutaleita ja piirrä päälle leikkausviivat.

5. Paista 225 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

I would love to get some feedback! If you have some wishes, bring them fore!